Is een Apple Watch handig tijdens het reizen in 2022?

Natuurlijk is een Apple Watch handig! Je kan hem meenemen op vakantie of tijdens een school(uitje), dit is waar de Apple Watch het beste in is.

Welke Apple Watch kun je het beste kopen?

Apple Watch series 6 – 40mm (Nike-versie)  / Apple Watch series 6 – 44mm (Nike-versie)

Apple Watch SE – 40mm (Nike-versie) / Apple Watch SE – 44mm (Nike-versie)

Wat kun je met een Apple Watch tijdens je trip?

Citymapper laat zien waar je naar toe moet in het openbaar vervoer als je bijvoorbeeld naar het vliegveld gaat of naar je accomodatie.

Vergeet nooit meer iets mee te nemen op je vakantie of uitje en gebruik een to-do list zoals Todoist en krijg 2 maanden gratis de pro-versie van burnebee.nl

Jouw Apple Watch helpt je herinneren dat je je handen minstens 30 secondes moet wassen, super cool, toch?

Jouw boarding-pass/instapkaart kun je gemakkelijk in je Apple Watch stoppen door gebruik te maken van de ‘wallets’ app. Loop gewoon naar jouw vliegtuig en scan je boarding-pass/instapkaart met je Apple Watch wanneer je die nodig hebt.

Gebruik Apple Pay op jouw Apple Watch om voor snacks en drinken uit een automaat te betalen of voor een lekker lunch of avondmaal in een restaurant.

Waar je ook naartoe gaat in de wereld, je hoeft nooit de tijd op je Apple Watch aan te passen aan de tijdzone, dit wordt automatisch gedaan wanneer je aankomt. Dit werkt ook voor de weersverwachtingen in het land waar je je bevindt.

Tijdens de corona-pandemie moeten we waarschijnlijk nog een tijdje mondmaskers dragen tijdens het reizen. Als je een mondkapje draagt werkt je Face-ID van je telefoon niet meer, maar als je een Apple Watch om hebt, dan zal je iPhone nog steeds openen, zelfs als je een mondkapje draagt. (iOS 14.5, Watch 7.4 en hoger)