backpack, iphone, smart phone-1149544.jpg

De beste back to school rugzak in 2022

Voor kinderen en tieners gaat het vaak meer om hoe de rugzak eruitziet dan om hoe functioneel hij is, dus de zware taak als ouders is om er een te vinden die duurzaam en groot genoeg is voor alle schoolspullen, lunchtrommel en fles van je kind, maar die er ook nog eens cool uitziet.

Waar je zeker op moet letten is dat de laptop, die op bijna geen enkele school meer ontbreekt, veilig in de rugzak kan worden opgeborgen. 15inch tot 17inch laptops worden tegenwoordig niet gebruikt als schoollaptop, de sweetspot zit tegenwoordig op 13inch tot maximaal 15inch. Dat betekend dat je een rugzak met een 13/14inch laptopvak kunt kopen en als je wat meer inhoud wil, kun je zelfs een rugzak met een laptopvak tot 15inch kiezen.

Rugzak met 13inch laptopvak:

Of het nu voor een jongen of een meisje is, de Eastpak Out Of Office 13” 27L rugzakken in de kleuren Crafty Wine, Crafty Jeans of Canal Midnight zijn zeker het proberen waard. Als je ook genoegen wilt nemen met een rugzak met iets minder inhoud, dan kun je ook eens kijken naar de Eastpak Padded Pak’r 13″ Grained Camel 24L.

Rugzak met 14inch/15inch laptopvak:

Herschel Supply Co. is een zeer populair bedrijf dat bekend staat om zijn rugzakken. Zet de tv maar eens op een middelbare school TV-show en je ziet hoofdzakelijk Herschel-rugzakken. Of loop gewoon langs de dichtstbijzijnde school – ze zijn razend populair bij kinderen. Kijk gerust eens naar de Herschel Classic Xlarge 15” Black 30L als je ook nog een vakje voor een drankfles wilt hebben of de Herschel Settlement 15″ 23L als 23liter genoeg voor je is en een apart vak voor een drinkfles niet nodig is.

Als je een (nieuwe) rugzak nodig hebt is ons advies dat je hem eerst uitprobeert om te kijken of alle schoolspullen erin passen, onze affiliate partner biedt 30 dagen omruil/geld terug mogelijkheid om te bepalen wat de beste keuze voor je is.