Disclaimer

Burnebee.nl is een zogenaamde affiliate webshop. Alle producten die hier getoond worden, worden verkocht door één of meerdere van onze partners. Wij verzorgen zelf geen verkoop.


Burnebee.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Echter voor een groot gedeelte van de informatie, bijvoorbeeld alle productdata, zijn wij afhankelijk van onze (online) winkel-partners. Ondanks de beste zorg en aandacht van ons en onze partners, is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.


In het bijzonder zijn alle prijzen op onze website onder voorbehoud van tiep- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. De uiteindelijke prijs van de producten die wij tonen wordt bepaald door onze (online) winkel-partners. Aan de prijzen die wij tonen kan geen aansprakelijkheid verleend worden.


De op de website genoteerde informatie en de lijsten wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling van Burnebee.nl
Voor de opgenomen links naar websites of diensten van derden kan Burnebee.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met (de inhoud van) deze disclaimer.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend, Burnebee.nl ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook.

Als u extra informatie nodig heeft of vragen heeft over onze website of disclaimer, fouten denkt te hebben ontdekt, neem dan gerust contact op via de contactpagina.