sensor, smart, control-6662437.jpg

Is de Philips Hue motion sensor het beste in 2023

De Philips Hue Motion Sensor is een apparaat dat je kan helpen om je Hue-lampen automatisch aan te zetten wanneer je beweegt. Het is makkelijk te installeren en je kan het aanpassen aan de verschillende tijden van de dag. Je kan het gevoeligheid van de sensor ook veranderen, zodat het niet elke kleine beweging detecteert. Het apparaat gaat ook lang mee zonder dat je de batterij hoeft te vervangen. Het enige nadeel is dat het wat duurder is dan andere bewegingssensoren, maar het biedt wel meer mogelijkheden en past goed bij het Hue-systeem.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en handige manier om je Hue-lampen aan te sturen zonder dat je elke keer handmatig de lichtschakelaar hoeft om te zetten, dan is de Philips Hue Motion Sensor een goede optie. Met deze sensor hoef je je geen zorgen te maken over het aan- of uitzetten van de lichten wanneer je een kamer binnenkomt of verlaat. Het enige wat je hoeft te doen is de sensor instellen en het zal automatisch je lampen aansturen wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Een ander voordeel van de Philips Hue Motion Sensor is dat je het kan aanpassen aan de verschillende tijden van de dag. Je kan bijvoorbeeld een heldere lichtinstelling gebruiken voor de ochtenduren en een zachtere lichtinstelling voor de avonduren. Dit kan helpen om je ogen te beschermen en je een betere sfeer te geven in huis.

Een ander handig kenmerk van de Hue Motion Sensor is dat je de gevoeligheid kan aanpassen aan je eigen voorkeur. Je kan het zo instellen dat het alleen beweging detecteert binnen een bepaalde afstand, zodat je niet onnodig je lampen laat aangaan bij kleine bewegingen.

De Philips Hue Motion Sensor is ook een energiezuinige optie. Het apparaat heeft een lange levensduur van ongeveer 2-3 jaar, wat betekent dat je het niet regelmatig hoeft te vervangen. Dit kan helpen om kosten te besparen op de lange termijn.

Het enige nadeel van de Hue Motion Sensor is dat het wat duurder is dan andere bewegingssensoren op de markt. Maar als je al gebruik maakt van het Philips Hue-systeem, dan kan dit een goede investering zijn om de functionaliteit van je slimme verlichting te verbeteren.

Waar kun je deze sensor het beste kopen? Kies voor een winkel waar je de sensor 30 dagen kunt uitproberen en waar ze niet moeilijk doen als hij toch niet naar wens is. Onze voorkeur gaat uit naar Coolblue.

Koop: Philips Hue Motion Sensor

Voordelen

* 10-20 seconden downtime na bewegingsactivatie
* Naast motion detectie ook lichtsensor en temparatuur sensor
* 2 tot 3 jaar batterijduur met 2 aaa batterijen

    Nadelen

    * 3x de prijs van een Ikea motion sensor