De beste gaming mouse van 2022

De beste gaming muis moet vloeiende en nauwkeurige bewegingen mogelijk maken om je een edge te geven in elke game. Het is één van de belangrijkste componenten van jouw gaming setup. Een goede gaming muis is een noodzakelijk hulpmiddel om in elke game de volledige potentie te bereiken.

Hierbij 4 van de meest populaire gamingmuizen van 2021, zowel draadloos als bedraad:

Razer DeathAdder V2 Mini Gaming muis

Voor de meeste games en gamers is de Deathadder V2 een fantastische muis. Het ontwerp is eenvoudig, met twee perfect geplaatste, ruim bemeten duimknoppen. Het heeft ook een uitstekende optische muis-sensor die werkt op zowel harde als stoffen pads.

Logitech G203 LIGHTSYNC

Er zijn tegenwoordig tal van betaalbare gaming muizen die je geld dubbel en dwars waard zijn, maar er zijn er maar weinig waar je volledig op kunt vertrouwen, zoals de Logitech G203 Lightsync. Het is een allround performer, die stabiele en consistente prestaties levert in een slank pakket. Dit is absoluut de beste goedkope gaming muis die er is.

Razer Naga Pro

Wij zijn fan van de optische mechanische schakelaars van Razer, die licht gebruiken om klikken te registreren in plaats van mechanica. Dat maakt ze erg snel. Razer zegt 0.2ms snel en dit voel je in Doom and Valorant; er was gewoon geen aarzeling in de schoten.

Corsair IRONCLAW RGB Gaming Mouse

De Ironclaw is een goede muis voor gamers met wat grotere handen. Hoewel het ontwerp een vreemde mix van materialen omvat, van glad, mat plastic op de knoppen tot de diamantprint, rubberen zijkanten met grip tot het unieke, golvende rubber op het scrollwiel, vervult elk zijn functie briljant.